GARDASØEN

Gardasøen, den mest middelhavsagtige af Italiens alpine søer, spejler sig i sine vidunderlige omgivelser af naturligt lys og farver: et unikt feriested på alle årstider. Kysterne, der er oversået med landsbyer og små byer, beriger det charmerende landskab og det smukke rige naturmiljø med rester af gamle romerske bygninger, fæstninger fra middelalderen, imponerende bygninger og flotte villaer.

Med sine romerske og barokke kirker og sine sanktuarier, klostre og eremitager viser Gardasøen alle de mange forskellige aspekter i sin natur udover også at være et enestående, spirituelt sted.

 

Det lyse miljø, det tempererede klima og den blomstrende vegetation – især oliven- og citronlunde, palmer, cypresser, oleander og appelsintræer – sammen med de majestætiske landskaber er baggrunden for de bemærkelsesværdige historiske og kulturelle levn, der ligger rundt omkring, og som gør søen til Italiens mest charmerende sø.

Takket være vandets intense farve med en blå nuance og en uforlignelig gennemsigtighed, er Gardasøen et unikt sted, hvor besøgende og gæster kan nyde en afslappet ferie, dyrke sport, more sig og opdage nye spændende steder.

NATURRESERVATET VED BRESCIA-KYSTEN i DEN ØVRE DEL AF GARDASØEN

Grundlagt i 1989, har parken et areal på ca. 38.000 hektar, og omfatter kommunalområderne Salò, Gardone Riviera, Toscolano Maderno, Valvestino, Magasa, Gargnano, Limone sul Garda, Tignale og Tremosine. I modsætning til de andre parker i området, som er mere ensartede og af overvejende naturalistisk interesse, er Gardasøens park kendetegnet ved sine markante naturskønne kontraster, højdeområder (fra 65 m ved søniveauet til næsten 2000 m ved det højeste bjergniveau), klimatiske træk og vegetation (fra middelhavskratbevoksning til lokal subalpint lav). 

 

Historien har skabt disse tydelige forskelle pga. de enkelte områders udvikling, som baglandet, der stadig er bundet til en bjergøkonomi selv i dag, i modsætning til søens kystområder, der er historisk påvirket af en bred række tidlige, varierende produktive aktiviteter: tiden – antik produktion og dyrkning af olie og citrus bærer frugt i den blomstrende handelssektor, både protoindustrielt og industrielt og den nylige turistbranche, som også har rødder i fortiden. Dette er nyheden ved Gardasøens park: de interessante miljømæssige træk komplementerer den historiske og kulturelle arv.

Enter the world of Camping Fornella

I have read the privacy policy
Adac Partner    Camp Card Best deal Camping key card

 


 

Zoover
Tripadvisor
Holidaycheck
Holidaycheck
Holidaycheck
C.F. / P.IVA 01725540981 C.S. € 105.000,00 R.I. di BRESCA​ 01725540981 REA 344025 All rights reserved, 2017
Booking
Har du en booking-kode? Betal Online / Indt Jekning
News 2020