Sport

Gardasøen er et unikt sted, hvor besøgende og gæster kan nyde en afslappet ferie, dyrke sport, more sig og opdage nye spændende steder. Med sit intenst farvede vand er Gardasøen en uendelig kilde til idéer til din ferie… vandets udstrækning og landets mangfoldighed gør området til et rigtigt fritidsmiljø. Se afsnittet her for altid at være opdateret om sportsbegivenhederne ved Gardasøen!

VANDRING OG GÅTURE

Gardasøen er uden tvivl den ideelle destination for sportsfolk, men også for de, der nyder lette udendørsaktiviteter i naturskønne områder. 

Hver dag kan Trekking and Nordic Walking entusiaster få nye og spændende oplevelser takket være det brede udvalg af sportssteder og stier. Du kan vælge ruter med en fantastisk udsigt over Gardasøen, som den udover Monte Baldo, Kejsernes fort, eller de historiske ruter fra den første verdenskrig.

For de, der elsker gåture og sjove udflugter, er Valtenesi bakkerne det ideelle sted til at opleve naturen samt besøge de smukke vinmarker og stoppe op til en lokal vinsmagning. 

 

Mountain bike

Der er ikke noget bedre sted end Gardasøen for cykelelskere. Mere end 1.000 kilometer af mærkede stier til alle niveauer, fra nybegyndere, der elsker lette udflugter, til mere erfarne cyklister, der kræver stort engagement.

Den betagende natur og forbløffende naturskønhed garanterer alle entusiaster en uforglemmelig tid i fuldstændig frihed.

For kort og ruter i San Felice del Benaco-området  se her. 

Hvis du ikke tager din cykel med, kan du leje en mountainbike i receptionen på Camping Fornella!

KLATRING

Gardasøen er kendt i hele Italien og Europa som et paradis for sportsklatring. Søens popularitet skyldes helt sikkert de hundredvis af stigninger af alle typer vanskeligheder, for nybegyndere og de mere erfarne. Her kan alle finde de mest egnede vægge til deres niveau. Væggene er perfekt forberedt, så du kan klatre i al sikkerhed. Et andet karakteristisk aspekt ved disse ruter er deres nærhed til søen og det fantastiske panorama.

Væggene befinder sig hovedsageligt i den nordlige del af søen, og i Riva del Garda kan du også finde en god klatringsskole, så du kan dyrke sporten i al sikkerhed.

KANOTURE

Du kan svømme i klare pools, springe ud fra klipper, slide eller dyrke rappelling i et magisk miljø, mellem klipper, der er blevet dannet af det krystallinske vand gennem tusinder af år.

Du kan sejle ned med strømmen i en uberørt natur, som i et unikt eventyr!

SEJLSPORT OG WINDSURFING

Sejlsport og windsurfing har gjort Gardasøen berømt over hele verden. Det er altid muligt at sejle på Gardasøen takket være de konstante vinde: Ora, der blæser fra syd til nord fra sent om morgenen til sent på eftermiddagen, og Pelér, der blæser fra nord til syd fra tidligt om morgenen til middag.

Den nordlige del af søen er det bedste sted for dem, der kan lide windsurf, eller som ønsker at lære hemmelighederne for denne sport. Der er windsurfcentre langs søens kyster, der arrangerer nationale og internationale begivenheder og kurser for voksne og børn.

Info om sejlsportsklubber
Website »

Info om windsurfklubber
Website »

Enter the world of Camping Fornella

I have read the privacy policy
Adac Partner    Camp Card Best deal Camping key card

 


 

Zoover
Tripadvisor
Holidaycheck
Holidaycheck
Holidaycheck
C.F. / P.IVA 01725540981 C.S. € 105.000,00 R.I. di BRESCA​ 01725540981 REA 344025 All rights reserved, 2017
Booking
Har du en booking-kode? Betal Online / Indt Jekning
News 2020