KULTURBYER

Med sin strategiske position er Gardasøen et perfekt udgangspunkt for kulturelle og kunstneriske udflugter. Fra Camping Fornella kan du besøge de vigtigste turistattraktioner, monumenter, historiske symboler, der er karakteristiske for området, og de vigtige kunstbyer i det nordlige Italien. Her er nogle af de byer, du bør besøge.

Verona

Verona er en smuk kunstby med historiske minder. Romerske ruiner, middelalderlige steder, venetianske og østrigske minder kan ses over hele byen, såvel som antikke paladser, pladser, broer og vidunderlige kirker. 

Arenaen er Veronas mest berømte monument, besøgt af turister fra hele verden. Amfiteateret blev bygget på Piazza Bra i det 1. århundrede før Kristus. Den elliptiske form skaber en perfekt akustik fra alle punkterne i arenaen og rummer et stort antal mennesker.

I dag afholdes der koncerter og operaer i Amfiteateret, som arrangeres af Fondazione Arena di Verona. 

William Shakespeare har givet Verona berømmelse og udødelighed med sin tragedie "Romeo og Julie", og Julies hus med den berømte terrasse, Julies grav og Romeos hus – er blandt de mest besøgte attraktioner.

For ruter og steder, gå ind på Verona city portal.

VENEDIG

Venedig er berømt over hele verden for sit ejendommelige forhold til vandet. Venedig ligger i en lagune med 118 små øer og krydses af en lang række kanaler med smukke broer.

Gondolernes, kanalernes og Vivaldis by er et rigtigt udendørs museum, enestående i faktisk alt og betragtes som den smukkeste by i verden, charmerende og fuld af romantik.

Venedigs pulserende hjerte er Piazza San Marco, Europas mest elegante “salon”, som er omgivet af mesterskab og prestige.

Mange dele af Venedig er kendt for de skønne bygninger, arkitekturen og kunstværkerne. Lagunen, og en del af byen er opført som verdensarvssted.

For idéer til ruter og ture, se Turismo Venezia site

Brescia

Gardasøens vestlige kyst hører til provinsen Brescia, kendt for sin blomstrende industriaktivitet og for dens prestigefyldte bymidte.

Brescia kombinerer en moderne bys effektivitet med historiske attraktioner og kunstskatte. Byen giver nemlig de besøgende mulighed for at gå en dejlig og spændende tur gennem et fascinerende bymiljø, der afslører dens historie.

For informationer om ruter, klik her

Mantova

Mantova er en af de smukkeste byer i Norditalien, den er rig på kunst og kultur. Beliggende i den nederste del af Po-sletten, på bredden af floden Mincio, hvor dens farvande danner en dyb bugt, der omfavner byen og danner søerne Superiore, di Mezzo og Inferiore.

Den vigtigste bygning er hertugpaladset med sine 500 værelser, der er blevet dekoreret af kunstnere som Giulio Romano, Rafael og Mantegna. Dette smukke sted ligner et by-palads takket være de mange bygninger, som er forbundet med korridorer og gallerier, gårde og haver. Den bedste måde at besøge byen på er med cykel, så man kan nyde gaderne og de omkringliggende områder gennem de lange og velholdte cykelstier, som giver dig mulighed for at opdage byen og forstaden i total frihed.

Enter the world of Camping Fornella

I have read the privacy policy
Adac Partner    Camp Card Best deal Camping key card

 


 

Zoover
Tripadvisor
Holidaycheck
Holidaycheck
Holidaycheck
C.F. / P.IVA 01725540981 C.S. € 105.000,00 R.I. di BRESCA​ 01725540981 REA 344025 All rights reserved, 2017
Booking
Har du en booking-kode? Betal Online / Indt Jekning
News 2020