Ons Aanbod
ACCOMODATIES
Camping

 

SAVE HOLIDAYS

 

 

 

ZORGELOOS BOEKEN

 

 

Fornella Camping & Wellness Family Resort

wordt beheerd door de familie Cavazza. ​Wij zijn vier broers en drie zussen en we wonen en werken allemaal aan het Gardameer.

De camping is al vele jaren de kern van ons bedrijf, onze vader is Fornella begonnen als een kleine camping eind jaren 50, sindsdien beheert en ontwikkelt onze familie het.

We werken allemaal in verschillende disciplines binnen onze onderneming en stoppen veel energie in ons werk.

Bij ons familiebedrijf behoort ook bootcentrum Baia Verde gelegen naast camping Fornella, onze grote olijfboerderij waar we de meest heerlijke olijfolie produceren en het prachtige privé eiland Isola del Garda, dat al eeuwen lang ons familiebezit is.

Het was eerder het onderkomen van Franciscus van Assisi, St. Antonius van Padova, St. Bernardinus van Siena en Dante Alighieri.

Isola del Garda is een plek van zeldzame en speciale schoonheid. Een kostbare diamant, vol historie, herinneringen en legendes.

Een schat omgeven door het heldere water van het meer. Een schilderachtige rots die lang geleden de Romeinen tot aan de Longobarden verwelkomden.

De vroeg in de 20e eeuw in Venetiaanse neogotische stijl gebouwde villa rijst vanuit het zuiden omhoog in al haar elegantie en charme.
Dit indrukwekkende en harmonische gebouw zit vol architectonische verrassingen met in Italiaanse stijl aangelegde terrassen en prachtige tuinen gelegen aan de oever van het meer.

Het eiland opent haar “schatten” voor bezoekers (individuele bezoekers, groepen en scholen) onder begeleiding van een gids, van april tot september.

 

 

NIEUWE OPENINGS DATUM

 

20.05.2021 - 24.10.2021

Enter the world of Camping Fornella

I have read the privacy policy
C.F. / P.IVA 01725540981 C.S. € 105.000,00 R.I. di BRESCA​ 01725540981 REA 344025 All rights reserved, 2017
Booking
2021 Book now
Do you have a booking code? Pay Online / Check In »
News