Boekingsprocedure

In het hoogseizoen zijn boekingen mogelijk met een minimaal verblijf van 7 nachten met aankomst en vertrek alleen mogelijk op zaterdag of woensdag vanaf 15.00 uur ’s middags en vertrek om 09:00 ’s ochtends. Buiten het hoogseizoen geldt een minimale verblijfsduur van 3 nachten.
Om uw boeking definitief te kunnen bevestigen vragen wij een aanbetaling (35% van het verblijf) en 15€ administratiekosten. Na ontvangst van uw betaling bent u automatisch akkoord gegaan met ons boekingsreglement.
Indien u uw verblijf verkort of uw aankomstdatum is later dan overeengekomen vindt geen restitutie of verrekening plaats.
Indien u uw reservering wenst te annuleren dan dient u ons uiterlijk 45 dagen voor aankomst schriftelijk te informeren. Na goedkeuring zal de aanbetaling worden terugbetaald minus 15€ administratiekosten.

Bij aankomst vragen wij een borg van €100,- voor gebruik van de inventaris van het gehuurde object. De borg kan contant of met creditcard worden voldaan. Indien het gehuurde object netjes en schoon wordt achtergelaten en geen beschadigde of ontbrekende inventaris wordt geconstateerd, wordt deze borg op de dag van vertrek teruggegeven. In het geval dat de borg in contant werd betaald, wordt het geld direct aan de gast terugbetaald. In het geval van het gebruik van een creditcard, wordt het bedrag van de borg op de creditcard gereserveerd en vervolgens, op de dag van vertrek, weer geannuleerd. U ziet dus geen geld teruggestort omdat het geld alléen maar tijdelijk geblokkeerd wordt en nicht afgetrokken.

Nadat uw boeking is bevestigd heeft u de mogelijkheid on-line binnen 24 uur een extra verzekering af te sluiten middels Allianz Global Assistance. Deze verzekering dekt o.a. annulering en meer. Voor meer informatie en het afsluiten van de verzekering volg de link: http://www.aga-affiliate.it/eng/campingfornella1

Helaas kunnen wij geen specifieke accommodatie garanderen.

De toeristenbelasting is niet inbegrepen in de overeengekomen huurprijs en dient twee dagen voor het vertrek te worden betaald.  

VERGEET U NIET DAT WE EEN AANVRAAG VOOR EEN SPECIFIEKE LOCATIE VAN DE ACCOMMODATIE NIET KUNNEN GARANDEREN!

Accomodaties
Voorwaarden
 • Check-in en sleutel afgifte: vanaf 15:00 uur.
   
 • Check-out: De accommodatie dient netjes en schoon, na controle, uiterlijk om 09:00 uur te worden verlaten.
   
 • Toeristenbelasting en overige kosten dienen twee dagen voor vertrek te zijn betaald.
  Het administratiekantoor is hiervoor iedere dag geopend van  08:00 tot 12:00 uur. 
   
 • Bij aankomst vragen wij een borg van €100,- voor gebruik van de inventaris aanwezig in het gehuurde object. Deze borg wordt terugbetaald op de dag van vertrek indien u het gehuurde object netjes en schoon achterlaat en geen beschadigde of ontbrekende inventaris wordt geconstateerd.
   
 • Roken is in alle accommodaties verboden. 
   
 • Huisdieren zijn alleen na toestemming van het management in daartoe aangewezen accommodaties toegestaan. 
   
 • Indien de genoemde regels niet worden nageleefd zal het management passende maatregelen nemen. In meer serieuze situaties kan het management beslissen de overtreder(s) te verzoeken de camping direct te verlaten. Het campingpersoneel kijkt toe op naleving van de regels.

Enter the world of Camping Fornella

I have read the privacy policy
Best2019    Best2015 Best2015

 


 

zoover
tripadvisor
holidaycheck
C.F. / P.IVA 01725540981 C.S. € 105.000,00 R.I. di BRESCA​ 01725540981 REA 344025 All rights reserved, 2017
Booking
Book now
Do you have a booking code? Pay Online / Check In »
News 2020