Boeking procedure

In het hoogseizoen moet u minimaal 1 week boeken, van zaterdag 3 uur 's middags tot de volgende week zaterdag 9 uur 's ochtends. In het laagseizoen zijn we flexibeler dan is het minimum verblijf drie nachten.

Om uw boeking te garanderen vragen we een aanbetaling van 35% van het totale bedrag met 15 euro als boekingskosten (zie boekingsoffer). Wanneer u een aanbetaling heeft gedaan gaat u automatisch akkoord met ons huidige boekings regelement.

In geval van annulering moet u ons 45 dagen voor aankomst een geschreven kennisgeving toesturen. In dit geval zal de aanbetaling worden teruggestort, min de 15 euro aan administratiekosten.

Wanneer u ons niet tijdig informeerd van uw annulering of u niet arriveert op de dag van aankomst dan zullen wij u de aanbetaling niet terugbetalen.

Bij aankomst zal een borg van € 100 gevraagd worden. Deze borg zal u weer terugkrijgen op de dag van vertrek mits u de accommodatie schoon en netjes achterlaat en er niets beschadigd is tijdens uw verblijf.

Tourist Tax is not included and must be settled on site two days before departure         

Accomodaties
Regelement
 • In het hoogseizoen moet u minimaal 1 week boeken, van  3 uur 's middags tot  9 uur 's ochtends. In het laagseizoen zijn we flexibeler dan is het minimum verblijf drie nachten.
   
 • Om uw boeking te garanderen vragen we een aanbetaling van 35% van het totale bedrag met 15 euro als boekingskosten (zie boekingsoffer).
   
 • Wanneer u een aanbetaling heeft gedaan gaat u automatisch akkoord met ons huidige boekings regelement.
   
 • In geval van annulering moet u ons 45 dagen voor aankomst een geschreven kennisgeving toesturen. In dit geval zal de aanbetaling worden teruggestort, min de 15 euro aan administratiekosten. Wanneer u ons niet tijdig informeerd van uw annulering of u niet arriveert op de dag van aankomst dan zullen wij u de aanbetaling niet terugbetalen.
   
 • Bij aankomst zal een borg van € 200 in contant geld gevraagd worden. Deze borg zal u weer terugkrijgen op de dag van vertrek mits u de accommodatie schoon en netjes achterlaat en er niets beschadigd is tijdens uw verblijf.

Enter the world of Camping Fornella

I have read the privacy policy
Best2015    Best2015 Best2015

 


 

 
   
Hotels mit Hotelbewertungen bei HolidayCheck
Uitstekend
4.5
580 beoordelingen
TrustYou
C.F. / P.IVA 01725540981 C.S. € 105.000,00 R.I. di BRESCA​ 01725540981 REA 344025 All rights reserved, 2017
Booking
Book now
Do you have a booking code? Pay Online / Check In »
News 2019