Onze Voorstellen
Prijzen 2018
Plattegrond
ACCOMODATIES
Camping
ANIMATIE
Camping Fornella

wordt zowel beheerd als gemanaged door onze familie (de Cavazza 's). ​Wij zijn vier broers en drie zussen en we wonen en werken allemaal aan het Garda Meer.

De camping is al vele jaren de kern van onze business, onze vader is Fornella Camping Gardameer begonnen als een kleine camping eind jaren 50, sindsdien beheerd en ontwikkeld onze familie het.

We werken allemaal in verschillende branches binnen onze business en stoppen veel energie in ons werk.

Bij onze familie business behoort ook Baia Verde boot centrum gelijk naast Fornella, onze grote olijf boerderij waar we de meest heerlijke olijfolie produceren en het prachtige privé eiland, Isola del Garda, dat al eeuwen ons familie huis is.

Het was het thuis van St. Francis, St Anthony van Padova, Bernard van Siena en Dante Alighieri. Isola del Garda is een plek van zeldzame en speciale schoonheid.

Een kostbare diamand, vol historie, herinneringen en legendes.

Een schat omgeven bij het heldere water van het meer. Een schilderachtige rots die lang geleden de Romeinen tot aan de Longobards verwelkomde.

De in vroeg 20e eeuw gebouwde villa rijst zuidelijk omhoog in al zijn elegantie en charme.
Dit indrukwekkende en harmonische gebouw zit vol architectische verassingen met in Italiaanse stijl gebouwde terrassen en een tuin hellend aan het meer.

Het eiland opent zijn schatten voor begeleide tours (onafhankelijke reizigers,groepen en scholen) vanaf April tot aan September.

Enter the world of Camping Fornella

Best2015    Best2015 Best2015

 


 

 
   
Hotels mit Hotelbewertungen bei HolidayCheck
Uitstekend
4.6
310 beoordelingen
TrustYou
C.F. / P.IVA 01725540981 C.S. € 105.000,00 R.I. di BRESCA​ 01725540981 REA 344025 All rights reserved, 2017
Booking
Do you have a booking code? Pay Online / Check In »
Best2017
News 2018