Do you have a booking code? PAY ONLINE / CHECK IN »
Information request CONTACT US »

Routebeschrijving

.

 

 

Wanneer u vanuit de Brenner Pass
(A22 snelweg zuidelijke richting), Venetië (A4 snelweg westelijke richting) of vanuit het zuiden (A22 snelweg noordelijke richting) komt  ga dan zodra u bij Verona in de buurt komt over op de A4 snelweg richting het westen. Verlaat de snelweg in Desenzano del Garda en volg de aanwijzigen op voor Salò. Ongeveer 20km na de snelweg afrit gaat u rechtsaf op de rotonde en volgt u de borden naar San Felice Del Benaco. 2km na de rotonde rijdt u rechtdoor over de kruising, een vrij stijle weg naar beneden, de brug over, een heuvel naar boven, vervolgens de tweede weg naar rechts. (CTS bar&pizzeria aan uw rechterhand)  en volg  vervolgens de borden "Camping Fornella". De ingang van de camping  is een vrij smalle weg aan de rechterkant op de bodem van een heuvel. 

Wanneer u vanuit het westen komt (Milaan)
neem dan de A4 snelweg in oostelijke richting (borden richting Brescia en Venetië). Sla af bij Brescia Est en volg de borden riching Salò, na de afslag voor Villanuova/Madonna di Campiglio volgt u de borden richting Desenzano (rechts aanhouden bij de splitsing in de tunnel). Na de verkeerslichten bij Villa di Salò slaat u linksaf bij de vierde rontonde (richting San Felice Del Benaco) 0,2 kilometer na de rotonde rijdt u rechtdoor over de kruising, een vrij stijle weg naar beneden, de brug over, een heuvel naar boven, vervolgens de tweede weg naar rechts. (CTS bar&pizzeria aan uw rechterhand)  en volg vervolgens de borden naar "Camping Fornella". De ingang van de camping  is een vrij smalle weg aan de rechterkant op de bodem van een heuvel.

Wanneer u vanuit de Brenner Pass
komt kunt u ook overwegen om de touristische route langs het meer te nemen (afslag snelweg bij Trento en Rovereto Nord). Gedurende het hoogseizoen is deze route echter zeer langzaam, vol met touristen en te smal voor auto 's met aanhangwagen of caravan.

GPS : N 45° 35’ 10’’ E 10° 33’ 92’

​WAARSCHUWING:

Snelheidscontroles en politie camera’s bij stoplichten zijn regelmatig actief.
Dichtsbijzijnde treinstation :
Desenzano del Garda
Dichtsbijzijnde vliegvelden : 
Verona,Milano Orio al Sero 

Als u vervoer nodig heeft kunnen we dat voor u regelen (vanuit vliegvelden/treinstations)